Søknadsfrist er 02.06.2024

Vi søker daglig leder

Publisert 16.05.2024

En unik mulighet til å lede et veletablert selskap med lang historie.


Vevig er nettselskapet til Gudbrandsdal Energi-konsernet, og har stolte tradisjoner for trygge og stabile leveranser av strøm i sitt område. Med hovedkontor på Vinstra, avdelingskontor i Øyer og totalt rundt 60 ansatte, søker selskapet nå en strategisk og utviklingsorientert daglig leder som kan styrke Vevigs posisjon ytterligere i tiden som kommer.

Vi ser etter deg som har solid ledererfaring fra en større virksomhet innen energisektoren, produksjon, bygg/anlegg eller annen relevant industri. Du har solid driftserfaring fra virksomheter med høye krav til kvalitet, beredskap og leveringssikkerhet, – men også erfaring med produkt- og tjenesteutvikling, innovasjon og forretningsutvikling. Videre tror vi du har sterk gjennomføringsevne, kommersiell teft og evne til å inspirere og motivere dine ansatte. Du bør ha kommersiell erfaring fra bransjer hvor kundeorientering, kvalitet og service står sentralt.

Dette er en unik mulighet til å lede et veletablert selskap med lang historie, lokal forankring, solid økonomi og sterke verdier. Hos Vevig får du en ansvarsfull og sentral rolle i et viktig konsern som har en stor ambisjon om å delta i den nasjonale elektrifiseringen som pågår i alle deler av landet vårt. Vi leder an mot det fullelektriske samfunnet!

Interessert? Kontakt Visindi ved Atle Ronglan, tlf. 966 27 089, Andreas Ugland Virik, tlf. 930 04 949 eller Christian Heiberg, tlf. 992 98 574. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i en innledende fase. Søknad med CV sendes snarest og senest innen 02.06.

Her finner du fullstendig utlysningstekst og kan søke på stillingen.

Nettleiepriser fra 1. juli 2024

Jun 14, 2024

Nettleien øker med ca. 5 % fra 1. juli 2024. Dette skyldes økt kostnad til overliggende nett samt bortfall av kompensasjon for nettapskostna...

Ledig stilling: Lager- og logistikkleder

Jun 3, 2024

Vi søker selvgående og engasjert lager- og logistikkansvarlig til å lede og optimalisere våre lagre. Søknadsfrist: 09.06.2024.

Beskytt deg og det elektriske utstyret ditt mot lyn og torden

May 27, 2024

Vi går inn i en tid som er høysesong for lyn og torden. Hvert år forårsaker lyn og torden betydelige skader på elektronisk utstyr i norske h...

Skjåk Energi AS og Gudbrandsdal Energi-konsernet er i forhandlinger om mulig fusjon.

May 7, 2024

Følgende pressemelding er sendt ut fra Gudbrandsdal Energi-konsernet og Skjåk Energi AS: