På bildet ser du fire studenter som jobber med innovative oppgaver gjennom sommeren. Fra venstre: Elin (24), Nina (25), Fredrik (30) og Teodor (24).

Våre Summer Interns

Publisert 24.07.2024

I sommer har vi fire Summer interns i konsernet gjennom Internship Gudbrandsdalen. To jobber hos oss i Vevig, og to i Gudbrandsdal Energi Holding AS.


Eline og Nina er ansatt i Vevig AS. De undersøker mulighetene for implementering av KI i nettselskapet, for effektivisering og optimalisering av dagens prosesser. Begge har en bachelor i fornybar energi og tar nå relevante mastere.

Fredrik og Teodor har en spennende rolle innen IT og økonomi hos Gudbrandsdal Energi Holding AS. De henter ut og integrerer data for å lage nøkkeltallsrapporter som gir innsikt i ulike prosesser. Fredrik har fullført en bachelor i elektro og Teodor tar en master i business analytics.

"Gjennom sommeren har vi blitt bedre kjent med energibransjen. Vi har vært på ulike utflukter - blant annet hos Raskiftet vindkraftverk. Vi har kontor både på Vinstra og i Øyer. Det er spennende å få være med på noe nytt, få muligheten til å komme med nye blikk på ting, og komme med ideer. Så langt har det vært en fantastisk opplevelse, med en sommer full av læring, kreativitet, og ikke minst – kake i kantina hver fredag! ", sier de.

Gudbrandsdal Energi Holding AS og Skjåk Energi AS fusjonerer nett- og fiberselskapene i de to konserna

Aug 28, 2024

Tirsdag 27. august 2024 ble det gjennomført ekstraordinær generalforsamling i Skjåk Energi AS hvor saken om en mulig fusjon mellom SkiakerN...

Ledig stilling: Avdelingsleder Anlegg og logistikk

Jul 19, 2024

Vi søker en dyktig og engasjerende leder til avdelingen Anlegg og logistikk. Stillingen inngår i Vevigs ledergruppe, og vil gi stor mulighet...

Ledig stilling: Prosjektleder/strategisk planlegger

Jul 12, 2024

Vi søker prosjektleder/strategisk planlegger til prosjekter i regional- og distribusjonsnettet.