Ny daglig leder i Vevig AS

Publisert 23.09.2024

Kristian Rimstad Bleken (43) er ansatt som ny daglig leder i nettselskapet Vevig AS. Bleken kommer fra stillingen som prosjektdirektør i Green Mountain AS og har tidligere erfaring fra Laje AS, Eidsiva Nett AS og Eidsiva Anlegg AS. Bleken har utdanning fra Forsvaret og en masterutdanning fra HIN og NTNU.

- Vi har opplevd stor interesse for stillingen og i konkurranse med flere andre gode kandidater var Kristian det foretrukne valget. Vi er veldig fornøyde med at Kristian ha takket ja og ser fram til å få han med på laget, sier konsernsjef Per Oluf Solbraa.

- Jeg oppfatter Vevig AS og Gudbrandsdal Energi-konsernet som viktige og framtidsretta lokale bedrifter og gleder meg til å bidra i utviklingen av den smarte, grønne dalen, sier Kristian Rimstad Bleken.

Ny nettsjef Kristian Rimstad Bleken

Elsikkerhetsdagen 15. oktober

Oct 11, 2024

Vi i Vevig AS ønsker at alle våre kunder skal ha et el-sikkert hjem, og derfor ønsker vi å invitere alle våre kunder til å delta på elsikker...

Ledig stilling: Prosjektingeniør

Sep 16, 2024

Vi søker prosjektingeniør til planlegging og oppfølging av prosjekter i distribusjonsnettet.

Store nedbørsmengder er varslet - Vær oppmerksom på strømførende linjer

Sep 9, 2024

Det er meldt mye regn og kraftige regnbyger det neste døgnet. På bakgrunn av dette følger vi situasjonen tett på grunn av fare for jord- og ...