Flytting

Vevig er netteier i kommunene Nord-Fron, Sør-Fron, Ringebu og Øyer og Sjoa-området i Sel kommune. Skal du flytte i dette nettområdet må overtagelsen registreres hos Vevig.

Se kart over nettområdet.

Bestille strøm og nettleie

Bestilling av nytt kundeforhold gjør du hos den strømleverandøren du ønsker å bruke. De vil hjelpe deg sånn at du også blir registrert med en nettleieavtale. Hvis du ikke har bestemt deg for hvilken strømleverandør du vil bruke, kan du finne en oversikt over alle tilgjengelige strømleverandører hos strømprisportalen til Forbrukerrådet.

Oppsigelse av strøm og nettleie

Oppsigelse av strøm og nettleie gjør du ved å ta kontakt med din nåværende strømleverandør. Når de registrerer en oppsigelse av strøm, vil det automatisk gå melding til oss om oppsigelse av nettleieavtalen. Er du usikker på hvem som er strømleverandøren din kan du finne ut det ved å sjekke strømregningen din. Dersom det ikke flytter inn ny kunde på anlegget gjelder 14 dagers oppsigelsestid på nettleieavtalen.

Oppsigelse/bestilling tilbake i tid

Oppsigelse og bestilling av nettleie kan skje inntil 30 dager tilbake i tid så fremt ny kunde tegner nettleieavtale fra samme tidspunkt. Dette avtales i så fall med aktuell strømleverandør.

Leveringsplikt fra netteier

Dersom du har en aktiv nettleieavtale, men du har ikke avtale med en strømleverandør vil Vevig levere strøm til deg i henhold til nettselskapenes lovpålagte leveringsplikt. Leveringsplikten er ment som en midlertidig ordning og vil normalt være dyrere enn strøm fra en ordinær strømleverandør.

Dersom du ikke får bestilt strøm og nettleie hos en kraftleverandør, kan du bestille direkte hos oss. Vi kan også hjelpe deg med oppsigelse av en løpende avtale dersom du får kraft på leveringsplikt fra Vevig. Skjema for bestilling eller oppsigelse finner du her.

Gjenåpning av anlegg

Er ikke strømmen påkoblet dit du flytter, må du ta kontakt med ønsket kraftleverandør som vil gi beskjed til oss for åpning av strømmen. Du kan også bestille åpning direkte fra oss i Vevig ved å benytte skjema for bestilling eller oppsigelse. Gjenåpning av anlegg blir utført mot et gebyr, se Tjenestesatser.