Byggestrøm

Hvis du skal bygge og du trenger provisorisk strømforsyning, kan du leie byggestrømskasse av oss. Vi leier ut kasser både for 230 V og 400 V. Her finner du bestillingsskjema for byggestrøm.

De fleste byggestrømskassene er bestykket slik:
1 trefase stikkontakt 32A, 3 enfase stikkontakter 10A
1 trefase stikkontakt 32A, 1 trefase stikkontakt 16A, 2 enfase stikkontakter 10A

For å få en sikker tilkobling og en brukervennlig plassering, monterer vi normalt byggestrømskassen på et eget stativ, uten tillegg i prisen.

Byggestrømskassen plasseres ved nærmeste tilgjengelige strømforsyning, f.eks. kabel til et nytt bygg, et kabelskap eller stolpe som Vevig eier.

Leveringstid for byggestrømskasser er normalt 7 dager fra bestilling skjer. Mot et hastetillegg kan levering skje raskere.

Byggestrøm er kun ment til kortvarig temporær forsyning, f.eks. å forsyne en byggeplass med provisorisk strøm i byggeperioden inntil elektroinstallatør har installert og ferdigstilt ordinær fast installasjon.
Byggestrømskassen skal under bruk være montert på eget stativ eller på annet egnet sted. Eventuelle skader som oppstår er leietakers ansvar og vil bli krevd erstattet. Leietaker skal også påse at byggestrømskasse er plassert slik at den ikke kan medføre skade på personer, dyr eller eiendom.
Nærmere krav til utførelse.

Ved leie av byggestrøm inngår følgende priselementer:
1) Nettleie beregnes etter standard nettariff for privat og næring.
2) Kraft leveres av netteier på leveringsplikt (ventetariff) inntil du har valgt deg kraftleverandør.
3) Leie av byggestrømskasse etter følgende tjenestesatser

footer-dekorasjon footer-dekorasjon